‘T Berregs Leut Tejater komt met alternatieve productie tijdens Vastenavend 2021
Archieffoto
Archieffoto (Foto: Dick.Vermaas.Fotografie)

‘T Berregs Leut Tejater komt met alternatieve productie tijdens Vastenavend 2021

BERGEN OP ZOOM - In mei kondigde ‘t Berregs Leut Tejater aan dat de productie van 2021 wordt uitgesteld naar 2022. Dat klopt nog steeds, maar het artistiek team en bestuur hebben niet stil gezeten en willen graag, juist in deze onzekere Corona periode, toch iets leutigs op de planken brengen voor de Bergenaren in 2021.


Vanwege de onzekere tijd waarin we momenteel zitten is het niet mogelijk een grote productie, dan welke u van ‘t Berregs Leut Tejater gewend bent, ten tonele te brengen. Het zal een totaal andere productie gaan zijn welke u van ‘t BLT gewend bent. Een kwalitatief hoogstaande, maar kortere productie van een uurtje, waarbij u vooral van dans en zang met een live orkest kunt gaan genieten. Zeker anders, maar wel heel passend in deze Corona tijdperk, waarbij het “nieuwe normaal” centraal staat.

Voor deze geweldige, wellicht eenmalige, productie heeft ‘t Berregs Leut Tejater natuurlijk ook weer zang- en danstalenten nodig! Wil jij de Bergenaren tijdens de Vastenavend 2021 ook verrassen met een unieke BLT voorstelling? Meld je dan aan voor 22 augustus en doe auditie! Het Artistieke team, met uiteraard de vertrouwde gezichten van o.a. Pieter-Jan van den Berg en Anouk Roedelof zien je aanmelding graag tegemoet. Aanmelden kan via auditie@blt-boz.nl.

DIGITALE KRANT

NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief