Nachtafsluiting op de A4: Beide richtingen gaan dicht
Foto: Google Maps

Nachtafsluiting op de A4: Beide richtingen gaan dicht

BERGEN OP ZOOM - Rijkswaterstaat voert vanavond onderhoudswerkzaamheden uit aan de A4. Hierdoor is de snelweg tussen knooppunt Markiezaat en afrit (30) Hoogerheide in de richting van Bergen op Zoom afgesloten van 21.00 tot 01.00 uur. Daarnaast is de A4 tussen oprit (30) Hoogerheide en knooppunt Markiezaat richting Vlissingen afgesloten van donderdag 23.00 uur tot 05.00 uur. Weggebruikers dienen door omleidingen rekening te houden met extra reistijd die kan oplopen tot 10 minuten.


Gele borden geven ter plaatse informatie over de werkzaamheden en verkeersmaatregelen. Onderhoudswerkzaamheden zijn overigens wel weersgevoelig. Bij slecht weer kunnen de werkzaamheden mogelijk geen doorgang vinden en worden ze opnieuw ingepland.

Deze onderhoudswerkzaamheden vallen onder het Groot Variabel Onderhoudscontract 2020 dat Rijkswaterstaat laat uitvoeren. Het betreft regulier onderhoud dat wegennet, viaducten, bruggen en tunnels periodiek nodig hebben, zoals asfaltering, vervangen van voegovergangen en onderhoud aan de vangrail. Met als doel een vlotte en veilige doorstroming voor de weggebruiker.

Rijkswaterstaat werkt dagelijks aan vlot en veilig verkeer. Daarvoor zetten wegwerkers en onze weginspecteurs zich dag en nacht in. Veiligheid staat hierbij voorop. Ook u kunt als weggebruiker een bijdrage leveren aan de veiligheid van wegwerkers én uzelf: volg de aanwijzingen en respecteer de snelheidslimiet.

DIGITALE KRANT

NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief