Concert van Crazy Little Things wordt live uitgezonden
Foto: Don Crusio

Concert van Crazy Little Things wordt live uitgezonden

BERGEN OP ZOOM - De twee concerten van Crazy Little Things in Gebouw -T waren razendsnel uitverkocht en daarom is de Bergse Queen Tribute Band een samenwerking aangegaan met ZuidWest TV. Het optreden van zaterdag 19 september wordt daarmee live uitgezonden op televisie. "Het is de eerste keer dat er een volledig concert vanuit het Bergse poppodium rechtstreeks op televisie te zien is."


Crazy Little Things zou eigenlijk dit najaar met hun eerste landelijke theatertour Queen: The Story starten. Maar zowel de try out in De Maagd in Bergen op Zoom als de première in het Chassé Theater in Breda zijn naar nog nader te bepalen data in 2021 doorgeschoven. Volgens drummer Jean-Paul Heck kwam het idee spontaan op. "Het is zowel voor onze band als poppodium Gebouw-T in deze voor livemuziek rare tijden belangrijk om zichtbaar te blijven. We spelen de komende maanden in meer grote poppodia in Nederland maar het is natuurlijk prachtig dat onze fans in de regio die naast een kaartje grepen, de band via televisie live kunnen zien en horen. En dat vanuit onze thuisbasis Gebouw-T." 

Samen met ZuidWest TV en Gebouw-T zal er een professioneel camerateam worden ingehuurd om de registratie zo vlekkeloos mogelijk te registreren. Crazy Little Things zal tijdens de twee concerten ook de nieuwe toetsenist Hanneke van Andel introduceren. "Hanneke komt uit Halsteren dus voor haar is het ook een speciaal moment", aldus Heck.

Gert-Jan de Koster, directeur en zakelijk leider Gebouw-T, is ook blij met de komst van Crazy Little Things naar zijn poppodium. “De afgelopen jaren speelden zij jaarlijks twee stijf uitverkochte shows voor zo’n 1.400 bezoekers. Dat wij in deze tijd, ondanks alle beperkingen, toch kunnen zorgen dat heel veel mensen dit concert kunnen zien is heel belangrijk en fijn."

Crazy Little Things: Live in Gebouw-T is op zaterdagavond 19 september vanaf 21.00 live te zien en te horen op ZuidWest TV.

DIGITALE KRANT

NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief