'Bekende' dief aangehouden na woninginbraak Noordsingel
Foto:

'Bekende' dief aangehouden na woninginbraak Noordsingel

BERGEN OP ZOOM - Een 44-jarige man uit Bergen op Zoom is woensdagochtend aangehouden als verdachte van een woninginbraak. De man had de buit nog op zak toen hij werd aangehouden.


Een bewoonster aan de Noordsingel hoorde rond 04.00 uur vanuit de slaapkamer gerommel. Ze zag dat een man de weg overstak en iets in zijn handen had. Toen ze poolshoogte nam, ontdekte ze dat zojuist was ingebroken. "De buit bestond onder andere uit computerapparatuur en telefoons", meldt de politie. 

De bewoonster alarmeerde onmiddellijk de politie en wist hen te vertellen dat de man richting Zuidzijde Zoom was gelopen. De politie verspreidde een bericht naar diverse eenheden. "Twee agenten zagen in de Rijkebuurtstraat een bekende dief lopen. Hij had enkele tassen bij zich. Toen bleek dat deze spullen overeenkwamen met de zojuist gestolen spullen, werd de 44-jarige man uit Bergen op Zoom aangehouden."

De man bekende al snel dat de spullen waren gestolen. De politie kon de benadeelde vrouw dus weer snel blij maken met haar spullen. De man is voor verder onderzoek naar een politiecellencomplex gebracht. Hij zit nog vast en wordt woensdag verhoord.

DIGITALE KRANT

NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief