VVD vraagt om volledige medewerking bij Bergse kermis
Foto: Hanneke Marcelis

VVD vraagt om volledige medewerking bij Bergse kermis


BERGEN OP ZOOM - De Bergse VVD-fractie vraagt aan het college om volledige steun en medewerking om samen met de exploitanten een kermis mogelijk te maken in Bergen op Zoom.


De Veiligheidsregio Midden- en West-Brabant heeft woensdagmiddag besloten om vanaf 1 oktober het al dan niet toestaan van kermissen weer aan gemeenten over te laten. "En dat is geweldig nieuws voor onze stad, voor onze inwoners en voor onze kermisexploitanten", stelt Dominique Hopmans.

Volgens de Bergse VVD is Bergen op Zoom een Kermisstad. "We zullen deze kans met beide handen moeten aangrijpen. Ondanks dat het nog geen 1 oktober is, moeten we wel aan de bak. Onze kermisexploitanten staan te popelen en hebben een coronaproof plan klaarliggen. Wij zien dat plan graag gerealiseerd worden en roepen het college op om dit ook écht mogelijk te maken." 

Een kermis brengt volgens de VVD weer leven in onze stad. "Dat verdient jong en oud na een periode van veel thuiszitten en weinig activiteiten buitenshuis. Dat verdienen onze kermisexploitanten na een periode van economische tegenslag en annulering na annulering."

DIGITALE KRANT

NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief