Onbegrip bij GBWP over annuleren van bijeenkomst met dorpsraad

Foto: Remko Vermunt

Onbegrip bij GBWP over annuleren van bijeenkomst met dorpsraad

BERGEN OP ZOOM - Er is een circus in de stad, horeca mag dertig gasten ontvangen en het theater en het poppodium mogen 100 mensen ontvangen, maar een jaarlijkse bijeenkomst met de dorpsraad van Halsteren kan niet doorgaan. Onbegrijpelijk, stellen Arjan van der Weegen en Paul Schut namens GBWP. 


Jaarlijks brengt het college van burgemeester en wethouders een bezoek aan de dorpsraad van Halsteren, maar dit jaar werd het overleg vanwege de coronamaatregelen geannuleerd. “

Een crisis vraag leiderschap, een dubbele crisis vraagt zeker om leiderschap! Om lef, visie en betrokkenheid om met onze inwoners het gesprek te voeren, om uit te leggen hoe we er voor staan, om draagvlak te creëren, om te vragen of mensen die met hart en ziel zich vrijwillig inzetten voor het welzijn in dorp en wijk of ze willen helpen, etc. Uw college bestaat uit 7 leden, de dorpsraad uit 4 leden. De grote zaal van de Wittenhorst is zo’n 500 m2. Kunt u ons uitleggen waarom een werkbezoek aan de dorpsraad niet op een veilige wijze kan plaatsvinden? Wij kunnen het namelijk niet.”

DIGITALE KRANT

NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief