Henk Witjes presenteert zijn derde boek
<p>Schrijver Henk Witjes</p>

Schrijver Henk Witjes

(Foto: Ilona Ditmer)

Henk Witjes presenteert zijn derde boek

BERGEN OP ZOOM - De Bergse schrijver Henk Witjes presenteert op zaterdag 17 oktober in theater Den Enghel zijn verhalenbundel ‘Kruiend ijs.’ Na twee romans brengt de schrijver nu een bundel uit met achttien verhalen.


“Na het schrijven van de romans ‘De idealisten’en ‘Tomeloze verwarring’ wilde ik me verder ontdekken als schrijver. In de bundel hanteer ik verschillende schrijfstijlen, waardoor de lezer telkens opnieuw verrast wordt.” Het is een aantrekkelijke melange geworden van verhalen met een hoog spanningsgehalte, biografische verhalen en lichtvoetige, humoristische vertelsels. De meeste verhalen vertellen veel over Henks kijk op onze maatschappij. De Vlaamse schrijver Marc Kerkhofs schrijft er het volgende over: “Het is echt een bundel die je op sleeptouw neemt en die je nieuwsgierig uitleest, verhaal per verhaal. Hij verraadt bovendien een geoefende schrijfhand en schrijfplezier. Het taalgebruik is rijk en gevarieerd, scherp en amusant, intelligent en diep-menselijk. Eigenlijk is het eten en drinken voor de liefhebber van goede verhalen.”

Programma
Het programma start om 16.00u. Inloop vanaf 15.00u. De presentatie telt drie gastsprekers. De Vlaamse schrijver Marc Kerkhofs, de Bergse schrijver Sonn Franken en professor Hamsma verbonden aan de Vrije universiteit te Amsterdam. Het belooft een lichtvoetig programma te worden. Na de presentatie is het boek ter plekke te verkrijgen. De schrijver zal na het programma het boek zelf signeren. Wilt u de presentatie bijwonen? Meld u aan via: Hewi@kpnmail.nl “Aanmelden is gewenst omdat we ons strikt houden aan de Coronamaatregelen.” Het boek is vanaf die dag ook te bestellen.

DIGITALE KRANT

NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief