Foto uit reeks
Foto uit reeks "vrij", project van Fotogroep Nadir Foto: José Janssen

Expositie in het Bravis ziekenhuis door Fotogroep Nadir

Sport en vereniging

BERGEN OP ZOOM - Voor de viering van “75 jaar Bevrijding Brabantse Wal” zijn de clubleden van Nadir actief bezig geweest met het uitvoeren van foto-opdrachten in groepsverband. Deze foto’s zijn eind vorig jaar al tentoongesteld in de Gertrudiskerk van Bergen op Zoom. Twee van deze projecten zijn nu nog een keer te bewonderen in het Bravis ziekenhuis van Bergen op Zoom.

Het eerste project is een reeks van twaalf foto’s, waar de vogel het symbool is van de vrijheid. De vogel vliegt vrij van zonsopkomst tot zonsondergang over de mooie gebieden van de Brabantse Wal. (Fotografen: José Janssen, Helga van de Kar, Ruud van Pelt en Monique Elst)
Bij het tweede project staat de muziek centraal. De fotografen hebben een foto gemaakt gebaseerd op verschillende songteksten over het thema vrijheid. (Fotografen: Arno Verduin, Johan Hopmans, Cor Heijnen en Maaike Krimpenfort).
Sinds 1976 is fotogroep Nadir actief als een vereniging met ruim 20 enthousiaste amateurfotografen. (www.fotogroep-nadir.nl)

Expositie
Tot en met begin 2021 is de expositie te zien bij de wachtkamer en gangen van de poli van Reumatologie en Psychiatrie in het ziekenhuis Bravis aan het Boerhaaveplein 1 te Bergen op Zoom.

Gezamelijk fotoproject Fotoclub Nadir
Foto uit reeks


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief