A4 gaat tijdelijk dicht: extra reistijd van 30 minuten
Foto: Google Maps

A4 gaat tijdelijk dicht: extra reistijd van 30 minuten

BERGEN OP ZOOM - De A4 gaat van woensdag 28 oktober (21.00 uur) tot donderdag 29 oktober (05.00 uur) tijdelijk dicht vanwege onderhoudswerkzaamheden. Het gaat om het gedeelte tussen knooppunt Sabine en afrit 25 (Steenbergen) in de richting van Bergen op Zoom.


Ook tussenliggende op- en afritten zijn afgesloten. Evenals de verbindingswegen A29/A4 ter hoogte van knooppunt Sabina richting Bergen op Zoom en de verbindingsweg A59/A4 ter hoogte van knooppunt Sabina richting Bergen op Zoom. Weggebruikers dienen door omleidingen rekening te houden met extra reistijd die kan oplopen tot 30 minuten.

Omleidingsroutes

Gele borden geven ter plaatse informatie over de werkzaamheden en verkeersmaatregelen. De onderhoudswerkzaamheden zijn weersgevoelig. Bij slecht weer kunnen de werkzaamheden mogelijk geen doorgang vinden en worden ze opnieuw ingepland. Het betreft overigens regulier onderhoud dat wegennet, viaducten, bruggen en tunnels periodiek nodig hebben, zoals asfaltering, vervangen van voegovergangen en onderhoud aan de vangrail. Met als doel een vlotte en veilige doorstroming voor de weggebruiker.

DIGITALE KRANT

NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief