Nieuwe uitdager voor Rico Verhoeven: Derde gevecht tegen Jamal Ben Saddik
Foto: James Law, GLORY Sports International

Nieuwe uitdager voor Rico Verhoeven: Derde gevecht tegen Jamal Ben Saddik

HALSTEREN - The King of Kickboxing, Rico Verhoeven, heeft een ‘nieuwe’ uitdager voor de wereldtitel kickboksen bij de zwaargewichten. Jamal Ben Saddik krijgt de kans om de wereldtitel te veroveren, maar daarvoor moet hij wel de Halsterse Verhoeven verslaan.


De twee zwaargewichten stonden al twee keer eerder tegenover elkaar. In 2011 won de Belgische Marokkaan, maar in 2017 was het Rico Verhoeven die aan het langste eind trok. Het is nog niet bekend wanneer de twee kickboksers de strijd aangaan. Glory Kickboxing, de organisatie achter het gevecht, heeft alleen bekendgemaakt dat het gevecht in 2021 georganiseerd wordt. Ook is nog niet bekend waar het gevecht plaats gaat vinden.

Verhoeven stond in december 2019 voor het laatst in de ring om zijn wereldtitel te verdedigen. Toen stond hij tegenover Badr Hari die voor de tweede keer vanwege een blessure op moest geven. Een lange tijd werd gedacht dat Badr Hari en Rico Verhoeven opnieuw de strijd met elkaar zouden aangaan, maar op dat gevecht moeten de liefhebbers nog even wachten. Badr Hari gaat op 7 november eerst de ring in met Benny Adegbuyi.

DIGITALE KRANT

NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief