De jeugd blijft in beweging. FOTO RKSV HALSTEREN
De jeugd blijft in beweging. FOTO RKSV HALSTEREN Foto: RKSV Halsteren

Jeugd blijft in beweging bij RKSV Halsteren

Sport en vereniging

HALSTEREN - Ondanks de tweede golf en de herfstvakantie blijft de bal bij RKSV Halsteren gewoon rollen. De jeugd tot en met 17 jaar traint doordeweeks op de gebruikelijke tijden en op de zaterdagen spelen de jeugdteams onderling tegen elkaar. Met dank natuurlijk aan de begeleiders van de teams en de vele vrijwilligers die er voor zorgen dat het voetballeven voor de Messi’s en Ronaldo’s in spé gewoon door kan gaan.

Het is natuurlijk nog veel te vroeg om er conclusies aan te verbinden, maar de prestatieve teams in de Onder 15, Onder 17 en Onder 19 categorie zijn de competitie goed begonnen. Na vier wedstrijden staat de JO15-1 samen met TSC ongeslagen bovenaan in de Hoofdklasse A. Met één verliespartij staat de JO17-1 na vier wedstrijden op tweede plaats. Het team heeft één punt achterstand op koploper RBC. Maar in deze competitie zijn er meerdere teams die nog geen vier wedstrijden gespeeld hebben en zo een voor een vertekend beeld van de ranglijst zorgen. Met mooie zeges op Terneuzen, Roosendaal en Zeelandia Middelburg is ook de JO17-1 op de goede weg in de najaarscompetitie van de Hoofdklasse A. Ook de JO19-1 kent een droomstart. Na vier wedstrijden staat het alleen aan kop in de Hoofdklasse A. En ook in deze categorie is RBC de naaste concurrent.

Het is te hopen dat de teams na de coronabreak de goede prestaties kunnen doortrekken en zo naar een mooi resultaat in de najaarscompetitie kunnen toewerken. De start van de competitie is in ieder geval veelbelovend.

Goede competitiestart voor JO15-1. FOTO RAYMOND KOEK


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief