Afbeelding
Foto: Nick Franken

Gebouw-T leeft en toont haar gezichten

Door: Remko Vermunt Algemeen

BERGEN OP ZOOM - Gebouw-T bestaat in januari volgend jaar tien jaar en dat moet natuurlijk gevierd worden. Hierop vooruitlopend presenteert Gebouw-T de campagne: “Gebouw-T Leeft!”. In deze campagne krijgt Gebouw-T een gezicht, of beter gezegd: het toont al haar verschillende gezichten.

Een selectie van 10 vrijwilligers staat de komende tijd centraal in deze campagne. Van een vrijwilliger die al jaren achter de bar staat in Gebouw-T, CURIO-student Podium- en Evenemententechniek tot productie stagiair, huis-DJ en lid van de Raad van Toezicht. Ze komen uitgebreid aan het woord en vertellen over hun passie en wat Gebouw-T voor hun betekent. Alle portretten en interviews verschijnen op de speciale landingspagina op de website van Gebouw-T. De campagne wordt in fases uitgerold. Vanaf dinsdag 20 oktober zijn de eerste vier portretten en interviews online te vinden.

“De woorden ‘Gebouw-T is meer dan een gebouw’ zijn de laatste tijd vaker gevallen. Juist op dit moment, in deze situatie blijkt maar weer dat Gebouw-T zoveel meer is. Gebouw-T is een begrip dankzij de mensen die er werken. We mogen zo ontzettend dankbaar zijn voor de diverse groep aan mensen die we in huis hebben” stelt vrijwilligerscoördinator Floortje Jochems. “Een groep die zich ondanks verschillende achtergronden, persoonlijkheden toch inzet voor die gezamenlijke passie: het mogelijk maken van culturen in al haar vormen. Technici, barmedewerkers, kaartjesscanners, DJ’s, schoonmakers: stuk voor stuk, voor en achter de schermen, zijn jullie de echte bouwstenen van Gebouw-T.”

In december zijn alle portretten ook live in Gebouw-T te bewonderen vooraf, tijdens en na een evenement in het poppodium. De eerste vier portretten en interviews zijn online te bekijken via www.gebouw-t.nl/leeft.



Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief