Afbeelding

Halsteren Zaterdag 1 niet alleen handig met de bal

Sport en vereniging

HALSTEREN - De semi-lockdown heeft het seniorenvoetbal voor minimaal vier weken weer stilgelegd. Maar omdat stilzitten bij veel voetballers niet in het woordenboek voorkomt, was er afgelopen zaterdag volop activiteit op het sportpark. Op gepaste afstand uiteraard.

Terwijl diverse jeugdteams onderling hun wedstrijden speelden, was een deel van de zaterdagselectie - aangevuld met enkele handige clubmannen - vroeg uit de veren gegaan om onderhoudswerk te verrichten rond en in de accommodatie. Met de hoge drukspuit werd de stenen tribune bij het kunstgrasveld onder handen genomen. In de opslagruimte werd een nieuwe vloer gelegd. En zo werden meer klussen opgepakt om er voor te zorgen dat de accommodatie er straks - als de competitie hervat wordt - picobello bij ligt.

Speciale dank aan Nesim Awad el Ajouri, John van Elzakker, Jan Besters, Cyril Postma, Remco van Haaren, Marwan Achahbar, Mike de Nijs en Robin Hansler voor hun inzet. Het is nu duidelijk dat de spelers van Zaterdag 1 niet alleen handig met de bal zijn, maar ook met de handen goed uit de voeten kunnen!

Doe je online-aankopen via Sponsorkliks!

Als jij via onderstaande link iets koopt, bijvoorbeeld bij Coolblue, About You of Bol, dan ontvangt RKSV Halsteren geld van SponsorKliks. De link bevat nl. een code om RKSV Halsteren te herkennen en jij betaalt hetzelfde als je direct naar de webwinkel gaat, vandaar “gratis sponsoren”.

Bekijk andere winkels op de SponsorKliks-pagina van RKSV Halsteren via: https://bit.ly/3dWZC0S.

RKSV Halsteren ook op YouTube en TikTok

Behalve via de krant en de website is RKSV Halsteren ook te volgen via diverse social media. Naast de gebruikelijke media als Twitter, Facebook, Whatsapp en Instagram is RKSV Halsteren ook actief op YouTube en TikTok. Alleen... het aantal posts op YouTube en TikTok is momenteel nog erg mager. Om beide media goed in te kunnen zetten, hebben we jullie hulp nodig. Heb je een leuk filmpje van je wedstrijd, dat ene werelddoelpunt of een andere grappig voetbalactie in de kleedkamer of gewoon thuis in de tuin, stuur dat dan aan publiciteit@rksvhalsteren.nl. Wij zorgen er dan voor dat het op YouTube en/of TikTok geplaatst wordt.



Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief