Suzanne en Ingrid en een impressie van de galerie.
Suzanne en Ingrid en een impressie van de galerie.

Atelier 13 haakt aan op werken uit het Rijksmuseum

Door: Redactie Sport en vereniging

BERGEN OP ZOOM - De expositie “Koele Wateren” van Atelier 13 is vanaf vrijdag 20 november te bezichtigen in de galerie aan Sint-Annastraat 10 te Bergen op Zoom. De schilders van Atelier 13 zijn de cursisten van de Bergse kunstenaar Mart Franken. Deze schilders hebben een mooie, gevarieerde expositie samengesteld, parallel aan de expositie van Rijksmuseum in het stadspaleis het Markiezenhof. Beide met het thema en de naam Koele Wateren.


De galerie van Peter Franssen is bij uitstek de perfecte locatie om de werken van Atelier 13 tot zijn recht te laten komen en aan u te tonen. Het ligt namelijk om de hoek bij het Markiezenhof, waar de werken van het Rijksmuseum getoond worden.
Suzanne van Andel en Ingrid Ockers zijn de initiators en organisators van deze expositie. Tevens schilderen zij ook onder de vlag van Atelier 13. Met veel passie en enthousiasme openen zij dan ook deze expositie. Het is veel werk geweest en het is prachtig geworden, dus willen wij u hierbij uitnodigen om deze fraaie en zeer diverse werken van Atelier 13 te komen bezichtigen vanaf vrijdag 20 november.
Dit kan tot en met zondag 13 december 2020 op zaterdag, zondag en koopzondag van 12 tot 17 uur in de galerie aan Sint-Annastraat 10.


Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Ingrid Ockers en Suzanne van Andel: ingridensuzanne@gmail.comMart Franken: www.martfranken.nl


Tevens is er in het centrum nog een parallelle expositie met hetzelfde thema te bezichtigen. Dit is de expositie van Arsis aan het Zuivelplein.
Het is een bijzonder en uniek moment, dat er verspreid door het centrum van Bergen op Zoom heen, 3 prachtige exposities te zien zijn met één thema! En de oplettende bezoeker zal opmerken dat op de andere locaties meer werken te zien zijn van de organisatoren Suzanne en Ingrid.



Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief