Bioscoop zet deuren open voor Sints Film Spektakel
Foto:

Bioscoop zet deuren open voor Sints Film Spektakel

BERGEN OP ZOOM - De bioscopen zijn weer open en dat betekent dat Sints Film Spektakel gewoon door kan gaan. Zaterdag 21 november om 10.00 uur start de kaartverkoop en in het weekend van 28 en 29 november zijn de kinderen en hun familie welkom in de bioscoop. 


Met veel plezier zal Stichting Sint Nicolaas Bergen op Zoom in het weekend van 28 en 29 november de kinderen en hun ouders ontvangen in bioscoop Kiek in de Pot. Het is de enige activiteit waar zij een Sinterklaas-uitje van kunnen maken. Op het grote witte doek verschijnen Sint en zijn Pieten levensgroot in beeld. Zij spelen de hoofdrol in het verhaal ‘Een pak voor Sinterklaas’ wat natuurlijk over verkleden gaat. Bakpiet raakt in de problemen en een grote verkleedkast lijkt de oplossing te zijn. Die kast blijkt ook leuk voor de andere Pieten te zijn. Maar waar is Sinterklaas?

C-Cinema met Sints Film Spektakel komt dit jaar in de plaats van het bezoek aan theater de Maagd voor de Kindervoorstelling. Twee dagen lang van 9.30 uur tot 17.00 uur start elk kwartier een film met maximaal 30 reserveringen per zaal. Kaarten bestellen gaat online via de website www.c-cinema.nl.

DIGITALE KRANT

NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief