Inwoners kunnen mening geven over Bergse bezuinigingen
Foto: Remko Vermunt

Inwoners kunnen mening geven over Bergse bezuinigingen

BERGEN OP ZOOM - Inwoners van de gemeente Bergen op Zoom die het al dan niet eens of oneens zijn met de aangekondigde bezuinigingen kunnen deze week van zich laten horen. De gemeente organiseert twee digitale beeldvormende vergaderingen over de begrotingswijziging en inwoners kunnen daarbij inspreken én meeluisteren.


De twee vergaderingen staan gepland voor 25 en 26 november. Wie in wil spreken bij deze bijeenkomst, moet zich uiterlijk dinsdagavond aanmelden bij de griffier via griffie@bergenopzoom.nl “We nemen contact op met je en helpen met het tot stand brengen van de digitale verbinding. Goed om te weten: Insprekers krijgen maximaal 5 minuten de gelegenheid om in te spreken.”

Wil je meeluisteren met deze vergaderingen? Ook dat kan! De digitale vergaderingen beginnen beide dagen om 19:30 uur. Ze zijn digitaal te volgen via de website van de gemeenteraad https://ris2.ibabs.eu/BergenOpZoom. Op de dag zelf komt er een link tevoorschijn waar je op kunt klikken zodat je in de vergadering komt.  

Na deze inspraakmogelijkheid is het verder aan de gemeenteraad. Zij geven op 14 december hun meningen over de begrotingswijziging en op 16 december komen zij met een definitief besluit. Op 17 december is de laatste raadsvergadering van het jaar. Hier bespreken zij de overige reguliere onderwerpen. 

DIGITALE KRANT

NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief