Afbeelding
Foto: NICKFRANKEN.COM

Goed nieuws: Extra voorstellingen van Sints Film Spektakel

Door: Remko Vermunt Algemeen

BERGEN OP ZOOM - De belangstelling voor Sints Film Spektakel in bioscoop C-Cinema Kiek in de Pot is groot. Daarom worden extra voorstellingen ingepland op woensdag 2 december, vrijdag 4 december en zaterdag 5 december. En voor wie het liefst a.s. weekend wil gaan zijn er ook dan nog vier extra voorstellingen (28 nov. 17:55 en 18:20 uur en op 29 nov. Om 9.45 uur en 18:20 uur)

Ieder die nog geen kaarten heeft kunnen bemachtigen kan dat nu alsnog doen via de website van de bioscoop. Op de eerste dag van de kaartverkoop werden alle kaarten verkocht voor de voorstellingen in het weekend van 28 en 29 november. Na een hectische start, was het die dag niet gemakkelijk om kaarten te bestellen. Gelukkig hebben veel Sinterklaasliefhebbers al wel een kaart. 

Maar Stichting Sint Nicolaas stelt het liefst niemand teleur. Het is immers de enige sinterklaasactiviteit waar je er gezellig op uit kunt met je familie. Een uitje naar een allerleukste film met Sinterklaas en zijn Pieten. Dus mis het niet en bestel je kaarten online op www.c-cinema.nl!



Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief