De verrassing tijdens het speurtocht.
De verrassing tijdens het speurtocht. Foto: De Krabbenkooi

De Krabbenkooi op zoek naar Gluurpietjes

Sport en vereniging

BERGEN OP ZOOM - De Sinterklaasperiode is voor kinderen op de basisschool misschien wel de mooiste tijd van het jaar. Zo ook voor de kinderen op De Krabbenkooi. Naar aanleiding van het Gluurpietjes initiatief op Facebook hebben alle kleutergroepen een ware Gluurpieten-speurtocht gehad!

Alle kleuters hadden de kleurplaat van een Gluurpietje op hun mooist ingekleurd en diegene die het al konden hadden er voor Piet ook hun naam bij geschreven. De leerkrachten hadden de kleurplaten uitgedeeld in de wijk met de vraag om de Gluurpieten voor het raam op te hangen. Hier werd massaal antwoord op gegeven! Overal in de wijk werden ingekleurde Gluurpieten voor het raam of op de deur opgehangen.

Maandag 30 november zijn de kleuters verkleed als Piet door de wijk gelopen en op zoek gegaan naar de Gluurpieten. Natuurlijk was het extra leuk om je eigen Gluurpiet te terug te vinden.

Mevrouw van Oosterwaal wonend aan Gertrudisboulevard had op eigen initiatief voor alle kleuters iets lekkers op de route weggezet. Voor elke klas stond er een kratje mandarijnen! Wat een ontzettend lief gebaar en wat een leuke verrassing! De speurtocht was niet alleen leuk voor alle kinderen maar ook voor de bewoners in de wijk!



Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief