Afbeelding
Foto: Politie.nl

Bergenaar (20) met hennep en nepgeld op zak gearresteerd

Door: Ruud Smolders Algemeen

BERGEN OP ZOOM - Surveillerende politieagenten zagen gisteravond dat er vuurwerk werd afgestoken vanuit de richting Vijverberg Zuid in Bergen op Zoom. Ze wilden weten waar dat vandaan kwam en stelden een onderzoekje in. De politie trof vier jongens aan, één hiervan werd gearresteerd omdat hij hennep en nepgeld op zak bleek te hebben.

In de Populierlaan troffen de agenten vier jongens waarvan er eentje een lege doos bij zich droeg. Volgens het opschrift van de doos had er vuurwerk in gezeten. Aan alle jongens werd hun identiteitsbewijs gevraagd.

Een van de jongens, een 20-jarige Bergenaar, bleek 24 gripzakjes met hennep bij zich te hebben. Ook was hij in het bezit van een geldbedrag van meer dan 1000 euro. Deze jongeman is aangehouden en overgebracht naar een politiebureau. Daar werd de jongeman gefouilleerd en troffen agenten ook nog 14 valse biljetten van twintig euro aan bij de jongen.

Het valse geld en de hennep zijn in beslag genomen en vernietigd. De jongeman uit Bergen op Zoom zit nog vast en wordt zaterdag verder gehoord. Van de drie andere jongens zijn alleen gegevens genoteerd.



Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief