Afbeelding
Foto: Archief

Man aangehouden na verkeersruzie, sloeg met een stalen pijp op een ander voertuig

Door: Ruud Smolders Algemeen

HALSTEREN - Een 27-jarige inwoner van Sint Maartensdijk is gisteravond aangehouden door de politie. De man zou even voor half negen bij een verkeersconflict op de Eendrachtweg in Halsteren betrokken zijn geweest.

Een automobilist uit Huijbergen reed in zijn auto over de Eendrachtweg en werd door een inhaalmanoeuvre van de man uit Sint Maartensdijk gedwongen om de berm in te rijden. De man seinde met zijn lichten om de andere bestuurder duidelijk te maken dat dit gevaarlijk gedrag was. 

Kennelijk kon de man uit Sint Maartensdijk dit niet waarderen. Want na deze gevaarlijke inhaalmanoeuvre volgden nog wat abrupte remacties zodat de Huijbergenaar botsingen ternauwernood kon voorkomen. Even later zette de man uit Sint Maartensdijk zijn auto stil. Hij stapte uit en begon met een stalen pijp op de auto van de man uit Huijbergen in te slaan. 

Ook bedreigde hij de automobilist met de dood. Daarna stapte de man weer in en reed weg.

Aanhouding

Het slachtoffer belde de politie en gaf het kenteken van de betrokken auto door. Hierdoor konden agenten de man bij zijn woning aanhouden. Hij is overgebracht naar het politiebureau. De man zit daar nog vast en wordt vandaag gehoord.



Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief