Geen Vastenavend, toch leut met Vastenavendbingo!
Foto: 't Slik

Geen Vastenavend, toch leut met Vastenavendbingo!

BERGEN OP ZOOM - Hoe de Vastenavend er dit jaar precies uit gaat zien is nog niet duidelijk. Maar, dat de leut op een andere manier gevierd gaat worden dan andere jaren, dat moge duidelijk zijn.


Café ‘t Slik heeft daarom alvast een andere leutige activiteit opgezet om de leut bij de mensen thuis te brengen. “Als onze cafe’s nog niet open zijn tijdens de aankomende Vastenavend, hebben wij iets leutigs voor jullie!” Zondag 24 januari, zondag 31 januari, zondag 7 februari én zondag 14 februari organiseren zij het Vastenavend Leutspektakel onder de noemer: Agge mar BINGO et. 

Hoe het precies werkt? Je kijkt en luistert mee via de livestream en de liedjes die je hoort, streep je af op je bingokaart! Heb je BINGO? Dan bel of app je met het café en win je één van de leuke prijzen. “Er zijn al een paar ondernemers die onze prijzenpot (24 prijzen) gevuld hebben.”

Wil jij meedoen met de bingo? Houdt dan de facebookpagina van ‘t Slik in de gaten. Zij maken op korte termijn bekend hoe je mee kan doen.

DIGITALE KRANT

NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief