Afbeelding
Foto:

Leut Speurtocht als alternatief voor Neuzebal: Me bloeie n’op!

Door: Remko Vermunt Algemeen

BERGEN OP ZOOM - Leutvierders vieren op deze dag normaal gesproken het Neuzebal, maar dat kan door de coronamaatregelen niet doorgaan. Daarom heeft de Teerkamer een alternatief bedacht: De Leut Speurtocht Me bloeie n’ op.

Vanaf vandaag tot en met 16 februari kan je bij de Teerkamer terecht voor deze speurtocht. Hij begint bij het restaurant en kost 11 euro voor volwassenen en 7,50 voor kinderen van 6 tot 12 jaar. Daarvoor krijg je een warm of koud drankje, een veldteken van dit jaar en 20 procent korting. Kinderen krijgen een drankje, een zakje chips en een snoepzak én natuurlijk een hele leuke dag.

En voor wie dat niet genoeg is, je kan er ook nog iets mee winnen. Trek je bulle aan, maak een foto tijdens de tocht, plaats hem op social media én tag De Teerkamer en wie weet win jij een cadeaubon van 50 euro. De prijswinnaar wordt bekend gemaakt op Aswoensdag.

Wil je er helemaal een feestje van maken? Bestel dan een knapzak met overlevingspakket met daarin vastenavendworst, uitgebakken spek, kaas, gehaktballetjes en Schrobbelèr.



Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief