Afbeelding
Foto: cornedeweert.nl

Jubileumuitzendingen voor Tusse de Schuifdeure; 33e editie ziet er anders uit dan gepland

Door: Remko Vermunt Algemeen

BERGEN OP ZOOM - Eén van de meest warme tradities van de Bergse Vastenavend is ‘Tusse De Schuifdeure’. De éérste editie van Tusse de Schuifdeure vond plaats in 1989, 33 jaar geleden. Toen heette het ‘Tusse de Schuifdeure vor Ouwere’. In 2021 een jubileum dus. Voor de 33e keer tusse de Schuifdeure. En dat moet gevierd worden!

We gaan het saamhorigheidsgevoel weer centraal stellen! Dit jubileum gaan we markeren. En dat gaan we doen met 3 spetterende uitzendingen via zuidwest TV vanaf aanstaande zondag 24 januari om 15.30 uur en de 2 zondagen daarna op dezelfde tijd. (met een herhaling op zaterdag 30 januari om 20.30 uur en zaterdag 6 februari om 20.30 uur) Geen volle zaal en geen rechtstreekse uitzending. Maar wel een programma om voor thuis te blijven. Je mag sowieso niet weg, dus dat komt goed uit.

We gaan terug in het rijke verleden van 33 jaar Schuifdeure. Prachtige beelden met een gouden rand. Optredens en compilaties vanaf het begin. We laten verrassende interviews zien die onlangs zijn opgenomen. Niet alleen met spraakmakende artiesten en podiumbeesten maar ook met medewerkers achter de schermen. Nostalgie met een lach en een traan, spektakel, variété, emotie, en nummers waar de liefde voor de Vastenavend vanaf spat. Een warm bad. 

En we hebben mooie gasten aan tafel. Hans Sterk jr, Maarten van den Boom, Leo Hermans, Jan Slokkers en Cees Simons! Laten we ons verbonden voelen en met z’n allen kijken naar 33 jaar Tusse de Schuifdeure! Dat is de Vastenavend bij je thuis. Veul Leut!



Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief