De etalage van Galerie Rococo in de Sint Annastraat 10.
De etalage van Galerie Rococo in de Sint Annastraat 10. Foto: Peter Franssen

Geen grootste opening voor Galerie Rococo

Sport en vereniging

BERGEN OP ZOOM - Galerie Rococo houdt haar deuren wagenwijd dicht! De galerie in de Sint Annastraat 10, die de komende tijd vanwege de vastenavend tentoonstelling ‘me gaan op sjiek - ‘t is BAL mee oew mondMASKEE’ door zou moeten gaan voor galerie Rococo, heeft die expositie voorlopig uitgesteld.

De bedoeling is wel dat het uiteindelijk op een manier voor bezoek open zal gaan, hoe precies zal later bekend worden gemaakt. Er is wél al een tipje van de sluier opgelicht in de etalage.

Rini Hagenaars laat daar zijn grootse maquette zien, Knoest toont eigentijdse maskers, Mart Franken roept het gevoel op van de ‘zondagen van de voorweekenden’ met zijn schilderij van een klein kulleke en zijn trommeltje, Rens van den Berge herinnert ook aan een vol Beursplein en wie weet de nuuwe òòg’eid te ontdekken die Joyce Nieuwenhuijse van Sterck Merck in miniatuur aan de etalage heeft toegevoegd?

En wát een bijzondere manier om vanuit ‘t slik aan te komen... Kuier overdag op een rustig moment eens in je eentje langs om deze werken alvast te bewonderen en de vastenavend kriebel een beetje in je lijf te voelen!



Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief