Het jaarboek Bergen op Zoom is nu verkrijgbaar: ‘Een must-have voor iedere Bergenaar’

Het jaarboek Bergen op Zoom is nu verkrijgbaar: ‘Een must-have voor iedere Bergenaar’

BERGEN OP ZOOM - De eerste editie van het Jaarboek Bergen op Zoom is vanaf nu verkrijgbaar! In bijna 100 pagina's blik je via handige overzichten, prachtige foto's en indrukwekkende verhalen terug op de meest memorabele momenten van 2020 in de gemeente Bergen op Zoom.


In dit prachtige jaarboek hebben wij voor jou alle belangrijke lokale gebeurtenissen in woord en beeld op een rij gezet. Ook laten we mensen uit het nieuws en lokale ondernemers aan het woord. Kortom: een waardevolle bewaaruitgave over Bergen op Zoom.

Wat kan ik van het jaarboek verwachten? 
Het jaarboek is een uitgave van de Bergen op Zoomse Bode waar in bijna 100 pagina's wordt teruggeblikt op het jaar 2020in Bergen op Zoom. In dit boek vind je een helder overzicht van de belangrijkste lokale gebeurtenissen per maand, en blikken onze journalisten in uitgelichte verhalen en met de mooiste foto's terug op de meest bijzondere momenten en verhalen uit de stad en dorpen. En dat is nog niet alles. Zo geven ook lokale ondernemers en bedrijven een uniek inkijkje in hoe zij dit turbulente jaar hebben beleefd.

Ben je benieuwd geworden naar dit unieke jaarboek? Het boek Bergen op Zoom 2020 is nu verkrijgbaar voor slechts 19,95 euro! En wil jij de Bergen op Zoomse Bode steunen, en tegelijkertijd heel 2021 genieten van unieke winacties en voordelen? Word dan voor slechts 10 euro extra Vriend van de Bode!

Verkooppunten
Het Jaarboek Bergen op Zoom 2020 is nu verkrijgbaar via bodeshop.nl, en bij de verkooppunten die hieronder vermeld staan. Ben je Vriend van de Bode? Dan ontvang je het Jaarboek Bergen op Zoom 2020 gratis!

Verkooppunten
Boon's markt, Bloemendaal 56, Bergen op Zoom
Kaldi BoZ, Kremerstraat 14, Bergen op Zoom
Texaco de Schans, Steenbergseweg 10, Halsteren

 


NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief