De politie is op zoek naar getuigen.
De politie is op zoek naar getuigen. Foto: Politie

Zoektocht leidt niet tot dader overval Primera Halsteren: politie zoekt getuigen

Door: Amber Kuijs 112 Meldingen

HALSTEREN - De politie zoekt getuigen van de overval gisteren bij de Primera aan de Dorpsstraat in Halsteren. Een uitgebreide zoektocht leverde geen dader op. De overvaller maakte een geldbedrag buit.

Rond 16.16 uur kwam de overvaller de Primera aan de Dorpsstraat binnen. De medewerkster was op dat moment alleen. De man bedreigde haar direct met een mes. Daarop overhandigde de geschrokken medewerkster hem een geldbedrag, waarna de dief de benen nam. Het slachtoffer sloeg meteen alarm. Vervolgens gingen meerdere eenheden van de politie in de omgeving op zoek naar de dader. Hierbij werd ook een politiehelikopter ingezet. Echter werd er niemand meer aangetroffen. 

De politie is een onderzoek gestart naar de zaak. Daarom zijn zij op zoek naar getuigen. De dader was een man met een licht tot licht getinte huidskleur. Hij had een fors postuur en was circa 1.75 meter lang. Ook droeg hij een zwarte rugzak en een blauwe muts. Mensen met informatie kunnen zich melden bij de politie via 0900-8844, via het Politie WhatsApp nummer (06-12207006) en via Meld Misdaad Anoniem (0800-7000). 




Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief