Afbeelding
Foto: Verkeerspolitie ZWB

Meerdere wapens aangetroffen in garagebox Halsteren: 29-jarige Bergenaar aangehouden

Door: Amber Kuijs 112 Meldingen

HALSTEREN - De politie heeft gisterochtend bij een onderzoek in een garagebox aan de Schubertstraat in Halsteren meerdere vuurwapens aangetroffen. Ook werden er kentekenplaten, politiekleding en een zwaailicht aangetroffen. Een 29-jarige man uit Bergen op Zoom is aangehouden. 

Medewerkers van team forensische opsporing deden zaterdagmiddag onderzoek in en om een garagebox aan de Schubertstraat. Ook voerden agenten een buurtonderzoek uit in de omgeving. In de garagebox werden meerdere (automatische) vuurwapens aangetroffen. Ook lagen er kentekenplaten, politiekleding en een zwaailicht. De aangetroffen goederen zijn in beslag genomen en worden onderzocht. 

Op basis van de verzamelde informatie kon zaterdagmiddag rond 17.00 uur een 29-jarige man uit Bergen op Zoom aangehouden worden op de Laan van Borgvliet. De auto waar hij op dat moment in reed werd ook in beslag genomen. De verdachte is overgebracht naar het politiecellencomplex en daar ingesloten. Hij wordt vandaag gehoord door rechercheurs. 



Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief