CrimeDesk besteedt aandacht aan voortvluchtige Christo Hülters
Foto:

CrimeDesk besteedt aandacht aan voortvluchtige Christo Hülters

BERGEN OP ZOOM - Het ‘nieuwe’ misdaadprogramma van RTL5, CrimeDesk, besteedt vanavond aandacht aan de voortvluchtige Christo Hülters, ook bekend als Christo Hermans. Hij wordt gezocht omdat hij op 27 juni 2015 tijdens een feest aan het IJslandpad in Bergen op Zoom twee mannen neerschoot. 


Tijdens een feestje, waarbij zo’n 20 volwassenen en kinderen waren, werden destijds twee mannen van dichtbij neergeschoten. Al snel werd duidelijk dat Christo Hülters uit Bergen op Zom de dader was. De aanleiding was heel futiel: volgens verklaringen van getuigen was er in een nabijgelegen speeltuin ruzie tussen de dochter van één van de latere slachtoffers en een jongetje uit de buurt. Dat was gesust, totdat Hülters - die het jongetje kende - opeens in de partytent verscheen met een wapen in zijn hand en de twee slachtoffers neerschoot.

Christo Hülters is sinds die bewuste zaterdagavond 27 juni 2015 spoorloos, terwijl hij zou moeten terechtstaan voor een dubbele poging tot moord. Christo Hülters werd geboren op 23 december 1980. Hij is 1.84 meter lang, heeft grijs/groene ogen en heeft donkerblond haar. Saillant detail: hij gebruikte in het verleden ook de naam Christo Hermans.

Vermoedt u waar hij naartoe kan zijn gevlucht, sindsdien zit ondergedoken of wellicht maakt hij gebruik van zijn valse naam: Christo Hermans? Neem contact op met 0800-6070.

 


NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief