Bedrijven schrijven zich in voor Kijk Binnen Bij Bedrijven: ‘Er is veel talent beschikbaar’
Foto:

Bedrijven schrijven zich in voor Kijk Binnen Bij Bedrijven: ‘Er is veel talent beschikbaar’

BERGEN OP ZOOM - Van maandag 12 tot en met zaterdag 17 april 2021 is het de week van Kijk Binnen Bij Bedrijven. Samen in de Regio en Werkcentrum Brabantse Wal organiseren deze week en nodigen alle bedrijven en organisaties op de Brabantse Wal uit hun deuren open te zetten. Meedoen biedt hen volop kansen om zich te promoten bij scholieren, studenten, werkzoekenden en vrijwilligers. 


“Er zijn bedrijven die hun deuren moeten sluiten, goede krachten komen op straat te staan. Dit heeft allemaal invloed op de bedrijvigheid en de duurzame arbeidsmarkt in onze regio. Door er nu voor elkaar te zijn, werken we samen aan een vitale regio waar het prettig wonen  en werken is. Daar hebben werkgevers ook belang bij,” zo licht Anita Karremans toe, om aan te geven dat deelnemen ook van grote maatschappelijke waarde is.

Jong talent behouden voor de regio 

Het onderwijs heeft veel belangstelling voor Kijk Binnen Bij Bedrijven. Bedrijven en organisaties die hun deuren openzetten geven studenten en scholieren de mogelijkheid vragen te stellen en een beeld te vormen bij de werkzaamheden in de verschillende branches. Dit helpt enorm bij het maken van een studiekeuze. 

Online van alles mogelijk 

In tijden als deze zijn we eraan gewend geraakt elkaar ook digitaal te bereiken. Door middel van 1-op-1 online gesprekken, een medewerker die iets vertelt over het bedrijf of een korte promovideo, is het al mogelijk een beeld te schetsen van de werkzaamheden en bedrijvigheid. Op deze manier kan men ook meedoen met Kijk Binnen Bij Bedrijven. 

Meedoen is gratis 

Via de website www.kijkbinnenbijbedrijven.nl kunnen bedrijven en organisaties zich aanmelden. Belangstellenden oriënteren zich volop op deze website en maken keuzes welke bezoeken ze gaan brengen. Samen in de Regio raadt bedrijven en organisaties aan zo snel mogelijk zichtbaar te zijn op kijkbinnenbijbedrijven.nl. Vanaf 15 maart kunnen de belangstellenden zich aanmelden voor een bezoek.

 


NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief