Foto:

Uitbreiding bij tanteLouise: Bestuur wordt versterkt met twee ‘nieuwe’ namen

BERGEN OP ZOOM - De Raad van Bestuur van tanteLouise wordt per 1 maart 2021 uitgebreid met twee ‘nieuwe’ namen. Jan-Kees van Wijnen en Ingeborg Roks treden toe tot de raad van bestuur en vormen vanaf dat moment, samen met voorzitter Conny Helder, een driemanschap.


Jan-Kees van Wijnen (49) is nu nog directeur Zorg en Behandeling bij tanteLouise en Ingeborg Roks (38) is directeur Bedrijfsvoering. Voorzitter Claudia Brandenburg van de raad van toezicht is verheugd dat de nieuwe leden van de raad van bestuur uit eigen gelederen komen: “Ze kennen als geen ander de dienstverlening van tanteLouise maar ook het krachtenveld rondom de organisatie en de uitdagingen waarvoor tante de komende jaren staat. Hun ervaring en specifieke kennis maakt een ideale verdeling van taken mogelijk binnen alle aandachtsgebieden. De selectiecommissie, maar ook ondernemingsraad en cliëntenraad, waren het dan ook snel eens: dit zijn de juiste mensen op de juiste plek.”

Volgens de raad van toezicht van tanteLouise past de toetreding van Ingeborg en Jan-Kees bij de schaalgrootte, ambitie en dynamiek van tanteLouise. “We zijn uitermate tevreden hoe Conny Helder invulling geeft aan haar bestuursopdracht. Echter, de verdergaande verzwaring en complexiteit van de ouderenzorg, de toonaangevende rol van tanteLouise bij de ontwikkeling van innovatieve zorgtechnologie, grootschalige vastgoedprojecten en de uitrol van nieuwe concepten vragen veel van het bestuur en de organisatie. Dat maakt de versterking van het bestuur gewenst.”

 


NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief