Twee duofietsen voor S&L Zorg: ‘In deze moeilijke tijd is het van belang fit te blijven’
Foto: Fotovrouwtje, Alinda de Vries

Twee duofietsen voor S&L Zorg: ‘In deze moeilijke tijd is het van belang fit te blijven’

BERGEN OP ZOOM - S&L Zorg in Bergen op Zoom heeft woensdagmiddag twee duobikes in ontvangt mogen nemen. De fietsen werden geschonken door SABIC. 


De fietsen met elektrische trapondersteuning bieden circa 75 bewoners in de leeftijd van 16 tot 80 jaar met een verstandelijke beperking de mogelijkheid om onder begeleiding erop uit te gaan. De fietsen stonden al lang op het verlanglijstje van S&L Zorg, maar zijn in deze coronatijd extra gewenst. 

“In deze moeilijke tijd is het van belang fit te blijven. Dat doe je onder meer door buiten lekker actief bezig te zijn. Deze duo bikes maken dat mogelijk. Heel mooi dat wij met deze donatie een langgekoesterde wens van S&L Zorg kunnen vervullen”, stelde Rutger Bosch, site directeur van SABIC in Bergen op Zoom.

Marjolijne Lewis, bestuurder van S&L Zorg, is blij met de fietsen. “Tijdens de coronacrisis bleek dat sommige dingen niet meer mogelijk waren. Een rondje buiten fietsen bleef juist iets dat wel mogelijk was. Lekker bewegen en genieten van de omgeving. Met deze twee duofietsen kunnen nu en in de toekomst onze bewoners nog veel meer gaan fietsen. Samen met medewerkers, vrijwilligers of een familielid. Het is een fantastische gift van SABIC, waar ik hen vooral namens onze bewoners ontzettend dankbaar voor ben!”

De donatie van de duo fietsen is onderdeel van de wereldwijde donatiecampagne van SABIC om mensen te ondersteunen tijdens de coronacrisis.

 


NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief