Foto:

Expositie ‘Ratatouille’ van start bij Galerie Arsis

BERGEN OP ZOOM - Ratatouille. Zo heet de expositie die vanaf vandaag te bezoeken is in Galerie Arsis. Ratatouille is een heerlijk gerecht uit de Franse keuken. Een éénpansgerecht met allerlei bijzondere smaakvolle groenten die elkaar versterken.


Net zo bijzonder en smaakvol zijn de werken van de 35 kunstenaars die exposeren in Galerie Arsis. Een divers geheel van ruim 43 schilderijen, tekeningen, beelden en objecten. En daarmee smaakt de expositie even lekker als het gerecht. Mocht het smaken naar meer, de meeste kunstwerken zijn te koop.

Galerie Arsis is te vinden aan het Zuivelplein op nummer 5.  Het is een prachtige ruimte met veel mogelijkheden voor kunstenaars om te exposeren. “Nadat we onze galerie in de Sint Annastraat kwijt waren is het stil geweest met exposities maar sinds november vorig jaar hebben we gelukkig weer een eigen ruimte. Niet alleen hebben we expositieruimte voor kunstenaars aangesloten bij Arsis maar ook andere kunstenaars, individueel of als groep, kunnen de galerie huren voor tentoonstellingen.”

De eerste tentoonstelling was gelieerd aan Koele Wateren in het Markiezenhof. Die trok veel bezoekers totdat sluiting vanwege Covid-19 plaatsvond. De expositie daarna moest er een zijn van de kunstenaars aangesloten bij Arsis. “Al ruim een jaar elkaar voornamelijk op afstand ontmoetend met tussen de lockdowns door “echte” ontmoetingen verlangen we naar verbinding.”

 


NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief