Foto:

Offroad buggy rijden in Oost Nederland? Kies voor het Schwarzwald Rijssen

(Advertorial) - Het Schwarzwald is een activiteitencentrum met vele gemotoriseerde activiteiten waaronder het E-chopper rijden, buggy rijden, quad rijden en 4x4 rijden. De locatie is op 5 minuten rijden van de A1 en hierdoor voor iedereen goed bereikbaar.


Heerlijk genieten in de Twentse omgeving op de stoere E-Chopper. Vanaf 25,- p.p. is het al mogelijk een E-chopper te huren. De 5 voordelen van een E-chopper tour bij Het Schwarzwald:

1. Mooie bosrijke route;
2. De beste prijs-kwaliteitverhouding;
3. Inclusief verzekering;
4. Geen borg;
5. Veilig en geschikt voor iedereen;

Een E-chopper tour is zowel in arrangement vorm als los te boeken. Om het activiteiten aanbod actueel te houden zorgen we jaarlijks voor 1 á 2 nieuwe activiteiten. De E-Chopper tour is zo’n nieuwe activiteit en deze is uitermate geschikt voor bedrijfsfeesten, vrijgezellenfeesten en gezinnen.

Offroad buggy Bugxter tour (meest geboekt)
Buggy rijden is actie, adrenaline, vrijheid en geeft een ervaring waar je het nog lang over zal hebben. Een buggytour bij Het Schwarzwald in Rijssen is namelijk voor een groot deel offroad, waarbij u de mooiste paadjes en zandweggetjes te zien krijgt van het bosrijke landschap. Dit alles wordt in goede banen geleid door een ervaren begeleider.

Voor meer informatie of het reserveren van een coole buggytour zie: https://www.hetschwarzwald.nl/activiteiten/buggy-rijden/

Het Schwarzwald BV
Markeloseweg 115
7461 PB Rijssen
0548-518505

 


NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief