Afbeelding
Archieffoto

Welke horecagelegenheid uit Bergen op Zoom krijgt een frisse start?

Door: Remko Vermunt Algemeen

BERGEN OP ZOOM - Horecaodernemers kunnen niet wachten tot ze hun terrassen (eindelijk) weer mogen openen. Om hun een steuntje in de rug te geven, komt een producent van ecologische schoonmaakmiddelen nu met een actie: ‘Een Frisse Start’. “De horecagelegenheid uit provincie Noord-Brabant met de meeste stemmen krijgt een schoonmaakteam over de vloer dat de boel weer spic en span maakt voor de heropening.”


HYGENIQ roept iedereen op om te stemmen op zijn favoriete horecazaak, het (eet)café of restaurant met terras dat een frisse start verdient. Ook in Bergen op Zoom kunnen horecaliefhebbers hun favoriet nog steeds opgeven via de website www.geefdehorecaeenfrissestart.nl. 

Op de website worden bezoekers gevraagd een kort formulier in te vullen en hun nominatie te motiveren. De horecagelegenheid die uiteindelijk het vaakst genomineerd wordt, mag zich de winnaar van de provincie Noord-Brabant noemen. De dag voordat de terrassen officieel weer open mogen, staat er een speciaal schoonmaakteam op de stoep bij de twaalf winnaars; één uit elke provincie. Het team helpt de boel weer helemaal spic en span te maken voor de heropening.



Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief