Foto: Landal Greenparks

Bergen op Zoom krijgt eigen vakantiepark: Landal De Brabantse Wal

BERGEN OP ZOOM - Landal GreenParks kondigt vandaag de bouw aan van een nieuw vakantiepark: Landal De Brabantse Wal. Het vakantiepark gaat bestaan uit 105 recreatiewoningen en 46 lodges/tiny houses en komt op de locatie van de voormalige camping Heidepol.


Landal GreenParks merkt, net als vorig jaar, een grote vraag naar vakantieaccommodaties in eigen land. “Niet alleen door vakantiegangers die op zoek zijn naar natuur, rust en ruimte, maar ook door particuliere investeerders die waardevast willen investeren in recreatief vastgoed”, aldus de organisatie. “De verwachting is dat deze trend voorlopig aanhoudt. Dit nieuwe park past dan ook perfect in onze ambitie om te groeien met nieuwe kwalitatief hoogwaardige parken dichtbij mooie natuur.”

Landal De Brabantse Wal komt in het teken te staan van rust, ruimte, natuur en beleving. De ligging is nabij een golfterrein, het bosgebied, de historische stadskern van Bergen op Zoom, het klimbos Brabantse Wal, Monkey Town en nabij de A58. Het nieuwe vakantiepark gaat bestaan uit 105 recreatiewoningen en 46 lodges/tiny houses. Tevens wordt er een centrumfaciliteit gerealiseerd met een ontvangstreceptie, restaurant, minishop, technische dienst, huishoudelijke dienst, fietsverhuur en multifunctionele zaal. 

Het project wordt ontwikkeld door Buitenplaats Bergen op Zoom Ontwikkeling B.V. De verkoop en realisatie van de eenheden vindt plaats in 3 fases. Landal GreenParks gaat het beheer en de verhuur van de recreatiewoningen verzorgen. De verkoop van de recreatiewoningen aan particuliere investeerders op Landal De Brabantse Wal is in handen van Landal Makelaardij en Vakantiemakelaar.

 


NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief