Afbeelding
Foto:

Toch Op De T beleven op Hemelvaart? Luister naar Radio Op De T!

Door: Remko Vermunt Algemeen

BERGEN OP ZOOM - Festival Op De T moet ook in 2021 een jaartje overslaan. De organisatie belooft het helemaal goed te maken in 2022 met een jubileumeditie op het Wilhelminaveld. “Maar echt stilzitten gaan we natuurlijk ook niet op Hemelvaartsdag. Daarom is daar: Radio Op De T!”

Radio Op De T is een livestream vol muziek, bands en gasten wat het ‘Op De T gevoel’ gewoon naar je eigen tuin of woonkamer verplaatst. De uitzending start om 17:00 uur, duurt tot 21:00 uur en zit vol met heerlijke Op De T muziek en winacties. Vergeet natuurlijk niet alle vrijwilligers die normaal gesproken actief zijn tijdens dit festival, net als de artiesten en andere betrokkenen. Ook zij komen langs in de uitzending. 

De eerste bevestiging is The Vision Of Johanna. Zij speelden een heerlijk optreden in de stralende zon op de editie van 2019. In het laatste uurtje draait Waterput Swing als afterparty de lekkerste platen!

Bouw je eigen Op De T feestje
Daarnaast biedt het festival een officieel ‘Op De T DIY-pakket’ (do it yourself!). Daarmee bouw jij gewoon zelf je eigen bescheiden feestje Op De T-stijl! In de tuin, woonkamer of slaapkamer, you name it… In dit pakket zit genoeg entertainment om je de gehele Hemelvaartsdag te vermaken. Bouw je eigen Op De T Festival plattegrond, limited edition kleurplaat, bijpassend boodschappenlijstje, leesvoer, flesopener en een zadelhoesje. Uhh wat? Ja! Alleen wanneer Op De T Festival écht kan plaatsvinden schijnt de zon! De ‘Op De T DIY-pakketten’ zijn via de website van Gebouw-T voor 5 euro verkrijgbaar.

Radio Op De T, donderdag 13 mei vanaf 17.00 uur gratis te volgen via www.gebouw-t.nl/live.



Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief