jazz-boz-artikel-medium
jazz-boz-artikel-medium

JazzBoZ 2021 gaat door: Dubbeldekker brengt de jazz live bij de mensen thuis

Door: Remko Vermunt Algemeen

BERGEN OP ZOOM - Goed nieuws voor de Bergse Jazzliefhebbers. JazzBoZ 2021 gaat, in aangepaste vorm, toch door dit jaar. Dat heeft de organisatie deze week bekendgemaakt. “Muziek blijft leven, pandemie of niet, en dus hebben we op aangepaste wijze wat leuke festivalelementen op poten gezet.”

Hoe het programma er precies uit komt te zien, dat is nog niet bekendgemaakt. “Maar, we kunnen alvast verklappen dat er in het weekend van 28-30 mei een te gekke dubbeldekker door Bergen op Zoom zal rijden, voorzien van muzikanten, die de jazz live bij de mensen thuisbrengt”, aldus de organisatie. 

Ook de schoolconcerten voor alle groepen 7 en 8 in de gemeente Bergen op Zoom gaan door. “In De Maagd staan enkele muzikanten te popelen om voor de leerlingen een interactieve show weg te zetten die zij in hun klas gaan beleven.”Er zit zelfs een wedstrijdelement aan gekoppeld, waarmee scholen kans maken op de JazzBoZ trofee 2021. 

De gebruikelijke kerkdienst op zondag is aangepast naar een intieme viering die men digitaal kan volgen. “Eén belofte bij wat nog komen gaat: het wordt uniek en te gek!”



Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief