Foto: Stockphoto / Archief de Bode

Snelweg A4 weer vier dagen dicht: werkzaamheden tussen Hoogerheide en knooppunt Zoomland

BERGEN OP ZOOM - Rijkswaterstaat voert komend weekend, voor het tweede weekend op rij, onderhoudswerkzaamheden uit aan de A4. Deze keer gaat het om het deel tussen Bergen op Zoom-Noord en knooppunt Zoomland in de richting van Antwerpen. De weg is van vrijdag 21.00 uur tot maandag 14 juni 05.00 uur afgesloten voor al het verkeer. Weggebruikers dienen door omleidingen rekening te houden met extra reistijd.


De afsluiting geldt voor de oprit Bergen op Zoom-Noord van de A4 richting Antwerpen, maar ook voor de A4/A58 verbindingsweg ter hoogte van knooppunt Zoomland komende vanuit Rotterdam in de richting van Roosendaal. 

Het verkeer komende vanuit Rotterdam in de richting van Antwerpen wordt omgeleid via de A16 en de E19. Het verkeer komende op de A29 in de richting van Antwerpen wordt omgeleid vanaf knooppunt Hellegatsplein via de A59 in de richting van Dordrecht en Roosendaal om vervolgens via de A17 en knooppunt De Stok weer naar de A58 te gaan. 

De onderhoudswerkzaamheden zijn weersgevoelig. Bij slecht weer kunnen de werkzaamheden mogelijk geen doorgang vinden en worden ze opnieuw ingepland. Deze onderhoudswerkzaamheden vallen onder het Onderhoudscontract 2020-2021 van Rijkswaterstaat in Zuid Nederland. Het betreft regulier onderhoud dat wegennet, viaducten, bruggen en tunnels periodiek nodig hebben, zoals asfaltering, vervangen van voegovergangen en onderhoud aan de vangrail. Met als doel een vlotte en veilige doorstroming voor de weggebruiker.

 


NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief