Afbeelding
Foto: Remko Vermunt

Zomer op de Boulevard: ‘Het voelt hier net alsof je op het strand bent’

Door: Remko Vermunt Algemeen

BERGEN OP ZOOM - Het heeft lang geduurd, maar Michelle Wilkens van Timo’s Foodbar aan de Boulevard kan er eindelijk weer tegenaan met haar team. “We zijn toch enorm seizoensgebonden. We hebben binnen niet heel veel plek, dus bij slecht weer kunnen we niet veel mensen kwijt”, blikt Michelle terug op de afgelopen periode.

Maar, sinds afgelopen vrijdag laat de zon zich weer zien en dat is goed voor de zaken. “Zodra de zon gaat schijnen is het weer drukker op het terras. Mensen komen sneller een ijsje halen.” En dat is fijn, want Timo’s Foodbar ging in maart van dit jaar pas officieel open. “Meteen toen we open mochten van het kabinet, zijn we ook daadwerkelijk opengegaan.”

Dat er daarna slecht weer volgde, doet een zaak nooit goed. “Gelukkig hebben we ook genoeg mooie dagen tussendoor gehad hoor. We maken er altijd maar het beste van.” Maar, met de zonnige dagen in het vooruitzicht, kan Michelle haar geluk niet op. “Ik verwacht dat het drukke dagen worden, maar daar hebben we ook echt op gewacht. Het mag wel weer, lekker doorwerken met z’n allen”, lacht ze.

Dat het steeds drukker wordt op de Boulevard, merkt ook Michelle. Volgens haar is vooral de jeugd de Boulevard aan het herontdekken. “We liggen aan het water en als je op het terras zit, voelt het net alsof je op het strand bent. Het is gewoon een supergezellige plek en we merken dat steeds meer jongeren daar toch op af komen. Ze komen cocktailtjes drinken of een ijsje eten. Dat is goed om te zien.”



Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief