Nationaal circus Barani
Nationaal circus Barani Foto: Ed Glas (Circus Barani)

Circus Barani start na corona in Bergen op Zoom

Algemeen

BERGEN OP ZOOM - Na bijna 1.5 jaar stilgestaan te hebben kunnen we eindelijk weer beginnen en wij kijken hier ongelooflijk naar uit! Nationaal Circus Barani presenteert dit jaar weer een vernieuwde show voor jong en oud.

Wij bieden een veelzijdige voorstelling met (boerderij)dieren, clownerie en acrobatiek. Er zullen nieuwe acts te zien zijn zoals jongleren, luchtacrobatiek en messen werpen zoals u het nog niet kent! Wij organiseren onze voorstellingen natuurlijk geheel volgens de maatregelen en dus zijn deze helemaal coronaproof. Met andere woorden: Komt dat zien, komt dat zien! Wij tonen voor ieder wat wils!

Benefietavond
Wij hebben besloten om onze tournee te starten met een benefietavond. Dit heeft 2 redenen. De eerste is dat wij heel erg geholpen zijn afgelopen oktober toen wij gestrand waren in Bergen op Zoom. Hierom willen wij graag iets goeds terug doen voor de maatschappij.
De tweede reden is dat de huidige situatie in Limburg ons ontzettend aandoet. Wij kennen het gevoel waarbij je de toekomst even in duigen ziet vallen. Ook al kunnen wij misschien niet veel bieden, wij willen het wel een kans geven. Hierom hebben wij besloten de opbrengst van onze benefietavond te doneren aan Giro 777 van het Nationaal Rampenfonds. ‘Het geld gaat naar burgerinitiatieven in het getroffen gebied, die helpen om de samenleving weer op poten te krijgen als de modder is opgeruimd.’ zoals ook in het bericht van de NOS terug te lezen is. Ook zullen wij 10% van de omzet van de rest van de week doneren aan Giro 777 om de inwoners van Limburg een hart onder de riem te steken.

Locatie en tijdstippen
U kunt circus Barani zien op de volgende locatie en tijdstippen.

Bergen op Zoom: Evenemententerrein Kijk in de Pot:
Woensdag 28 juli 19:00 uur Benefietavond
Donderdag 29 juli 17:00 uur Familiedag
Vrijdag 30 juli 16:30 en 19:00 uur
Zaterdag 31 juli 15:00 uur
Zondag 1 augustus 12:00 uur
Kijk voor meer informatie s.v.p. op de website van het circus of onze Facebookpagina Circus Barani.



Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief