Afbeelding
Foto: Roy Beusker Fotografie

Bergenaren winnen geld én een auto bij Miljoenenjacht

Door: Remko Vermunt Algemeen

BERGEN OP ZOOM - De 38-jarige Ronald uit Bergen op Zoom is zondagavond de gelukkige winnaar geworden van een splinternieuwe auto in het tv-programma ‘Postcode Loterij Miljoenenjacht’. Ronald won de auto nadat hij in de eerste ronde van het spel besloot om geen plaats te nemen aan de desk in de volgende ronde. 

In plaats daarvan koos Ronald ervoor om een koffer open te maken. Ronald koos voor koffernummer 2 en dat bleek een goede keuze: in deze koffer bleek een gloednieuwe auto te zitten. Ook de 70-jarige Gon uit Bergen op Zoom ging met een prijs naar huis. Linda de Mol maakte bekend dat Gon met een bedrag van 2.500 euro naar huis ging nadat een andere deelnemer – Nico uit Steenwijk – de prijs aan zich voorbij liet gaan voor een plek aan de desk in de volgende ronde. 

Ronald en Gon waren samen met 3 wijkgenoten uit postcodegebied 4615 in de studio aanwezig. Ronald gooit zijn handen in de lucht als hij hoort dat hij de winnaar is van een splinternieuwe auto. Hij reageert enthousiast: “Geweldig!”



Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief