Afbeelding
Foto: Shutterstock

Vrouw (21) weigert blaastest en scheldt agenten uit op de Zuid-Oostsingel

Door: Ruud Smolders Algemeen

BERGEN OP ZOOM - Agenten hebben het rijbewijs van een 21-jarige Roosendaalse ingenomen. Ze stond vannacht rond 0.20 uur op de Zuid-Oostsingel geparkeerd toen ze door de politie gecontroleerd werd.

Agenten hebben het rijbewijs van een 21-jarige Roosendaalse ingenomen. Ze stond vannacht rond 0.20 uur op de Zuid-Oostsingel geparkeerd toen ze door de politie gecontroleerd werd. Op het moment dat de agenten de vrouw controleerden stond ze met haar auto in het gras aan de kant van de weg geparkeerd. De verdachte leek onder invloed van alcohol te zijn. 

Bij verdere controle bleek ook dat het rijbewijs van de vrouw nog ingevorderd moest worden. De Roosendaalse reageerde verbaal agressief op de mededeling van de agent dat ze haar rijbewijs moest inleveren. De agenten besloten haar daarop aan te houden en te boeien. Daarbij probeerde de vrouw nog weg te komen en schold ze de agenten huid vol. Ze werd overgebracht naar het politiebureau, maar weigerde mee te werken aan een blaastest. Ze is ingesloten voor verder onderzoek.



Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief