Sonn Franken met nieuwste boek
Sonn Franken met nieuwste boek Foto: Henk Franken

Bergse schrijver presenteert zijn nieuwe boek

Algemeen

BERGEN OP ZOOM - Stap in het verleden van Bergen op Zoom in de vorm van een spannend jeugdboek. Zaterdagmiddag 27 november presenteert Sonn Franken zijn nieuwste boek: “De avonturen van Drieste Dirk, in het Bergs kwartier”.

Om 15.30 uur is de inloop bij Café De Saeck aan de Korte Bosstraat 1 te Bergen op Zoom. “Een gezellig café, van Lieve en Herman, dat past bij het gezellige karakter van het boek. Hopelijk staan de coronamaatregelen dit mooie moment toe”,  zo vertelt Sonn Franken. Het is alweer de 14e publicatie van deze Bergse auteur, dat ook nu uitgegeven wordt door Uitgeverij BoekenIndustrie.

‘De avonturen van Drieste Dirk’

Duik terug in begin jaren ’70 en herbeschouw je jeugd door de ogen van een jonge tiener, terwijl hij zijn avonturen beleeft in de wijken ’t Fort, De Zeekant en De Jordaan te Bergen op Zoom. Het is een spannend jeugdboek geworden dat niet alleen interessant is voor oud-bewoners van vernoemde wijken, maar het biedt eigenlijk iedereen een tijdsvenster op het verleden. De hedendaagse jeugd kan van tijdloze avonturen genieten, terwijl ze tevens kan beleven hoe rijk men kon zijn in alle armoede.

Je kunt op deze zaterdagmiddag een gesigneerd exemplaar bemachtigen. Een leuk cadeau voor Sinterklaas of onder de kerstboom? Het boek is ook te bestellen via de website en vanaf 27 november in elke boekenzaak of website in België en Nederland.



Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief