Afbeelding
Foto: Tamar Chavardès

Vrijeschool De Zeeridder verwelkomt 100e leerling

Door: Remko Vermunt Algemeen

BERGEN OP ZOOM - Dat Vrijeschool De Zeeridder in Bergen op Zoom aan het groeien is, zal de meeste mensen niet ontgaan zijn. Op 1 augustus 2020 opende De Zeeridder haar deuren en onlangs mocht zij de 100e leerling verwelkomen. Dit is een mooie mijlpaal waar iedereen bijzonder trots op is. 

Waarom de Vrijeschool zo hard groeit? Dat weet Tamar Chavardès, directeur van de school wel: “Dat komt door het enthousiasme van de ouders, hun kinderen en de medewerkers op school. Iedereen wordt hier warm verwelkomd en met een wederzijds respect behandeld. De betrokkenheid van de ouders op school is groot en dit geeft een groot gevoel van saamhorigheid en verbinding.”

De Zeeridder heeft als uitgangspunt dat onderwijzen ook opvoeden is en dit gaat verder dan alleen goed leren, lezen of rekenen. De Zeeridder wil in het leven van de kinderen van betekenis zijn en wil dat alle kinderen hun eigen talenten kunnen ontdekken en ontwikkelen. “Aan de grote hoeveelheid aanmeldingen afgelopen jaar is te zien dat ouders en kinderen behoefte hebben aan deze visie.” Ouders geven aan dat de warmte en liefde waarmee de kinderen worden onderwezen hartverwarmend is.

“De kinderen lachen, bouwen mooie vriendschappen op en genieten zichtbaar op deze school, waar er ruimte is voor gevoelens, emoties en menselijkheid naast de persoonlijke en individuele begeleiding rondom het leren.”



Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief