Afbeelding
Foto: Slagerij van der Borght

Inbraak bij Slagerij Van der Borght: Camerabeelden gezocht om daders te pakken

Door: Remko Vermunt Algemeen

BERGEN OP ZOOM - Wie heeft er camerabeelden óf heeft zelf iets gezien van de inbraak bij Slagerij van der Borght? Die oproep doet de eigenaar van de zaak, nadat er in de nacht van vrijdag op zaterdag is ingebroken in de winkel.

Een flinke klap voor de slagerij. Begin december 2021 reed er nog een auto de gevel in van de winkel. Nu wordt de slagerij wederom getroffen, maar dan door een inbraak. Vrijdag om 17.30 uur zijn de medewerkers van de zaak weggegaan en de eerste medewerkers kwamen zaterdag alweer om 02.30 uur in de nacht. In de tussentijd moet de inbraak hebben plaatsgevonden.

“De twee automatische voordeuren zijn geforceerd, waarna de daders (waarschijnlijk meerdere) er met één kassa-lade vandoor zijn gegaan. Het alarmsysteem heeft gefaald, dit wordt op dit moment nog onderzocht. De juiste tijd weten wij dus niet, omdat het alarm niet is afgegaan”, meldt de slagerij op de Facebookpagina. De kassa-lade is door de politie teruggevonden in de Jan de Wittstraat.

“Mocht u iets verdachts hebben gezien, of verdachte personen rond de slagerij, wilt u dit dan melden aan de politie. Ook vragen wij de bewoners van de onderstaande straten (de mogelijke vluchtroute) hun huis-camera’s of Ring Video Doorbell beelden te checken op verdachte personen met een kassa-lade onder hun arm of bigshopper/grote tas met daarin de kassa-lade.”

Het betreft de volgende straten:- Antwerpsestraatweg, vanaf de slagerij richting de kerk- Koning Willem 2 straat / Koning Willem 3 straat - Borgvlietsedreef - Prins Bernhardlaan - Prinses Beatrixlaan - Emmaplein - Lourdesplein / Lourdesstraat - Pastoor de Meulemeesterstraat - Bernadettestraat - Pastoor van Eekelenstraat. 



Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief