Foto: Picasa

Fractie Dam/Siebelink wordt V-BoZ

BERGEN OP ZOOM - De fractie Dam/Siebelink bestaande uit de raadsleden Meino Dam en Sander Siebelink, de burgerleden Ans van Eekeren, Gérard van de Watering (tevens fractie-assistent) heeft besloten als zelfstandige fractie verder te gaan onder de naam: Voor-Bergen op Zoom!


De betrokkenen laten via een persbericht weten: “Met deze naam maken we duidelijk dat we als partij staan voor alle inwoners van onze mooie gemeente: Bergen op Zoom, Halsteren, Heimolen, de Kladde en Lepelstraat. Maar de V staat ook voor: Veilig, Vrij of Vooruit - Bergen op Zoom!”

Hun logo geeft aan dat zij samenwerking tussen mensen hoog in het vaandel hebben: “We willen mét inwoners samenwerken en er vóór onze inwoners zijn. Bergen op Zoom staat voor enorme uitdagingen; de financiële problemen zijn groot. Wij lopen daar niet voor weg. Integendeel. We willen als partij een constructieve bijdrage leveren aan de oplossingen voor onze gemeente. Niet negatief aan de zijkant iets roepen. Daarom staat voor ons positief meewerken aan een nieuw coalitieprogramma voorop. We gaan de komende tijd actief contact zoeken om de betrokkenheid van onze lokale bevolking te vergroten. Zoals op social media, maar ook in direct contact met mensen.” 

 


NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief