32 jaar Stan en Ollie in Bergen op Zoom.
32 jaar Stan en Ollie in Bergen op Zoom. Foto: Jitterbugs Tent

Laurel & Hardy club gaat feest vieren

Algemeen

BERGEN OP ZOOM - Ze hebben er lang op moeten wachten maar het gaat dan eindelijk gebeuren. De Laurel & Hardy club, Jitterbugs Tent in Bergen op Zoom, kan het uitgestelde 30 jarig bestaan eindelijk gaan vieren. Door de Corona pandemie was dit twee jaar onmogelijk dus vandaar dat het nu een 32 jarig verjaardagsfeestje gaat worden. 

De club die 16 juni 1990 werd opgericht is nog altijd maandelijks actief voor de liefhebbers van de Dikke en de Dunne of te wel Stan Laurel & Oliver Hardy! Het feest is zaterdag 18 juni. Vanaf 14:00 uur tot 22:00 uur bij tuindersvereniging de Bommesee (het thuishonk van de club).

Tal van activiteiten

Niet alleen met wat films van Laurel & Hardy maar ook met tal van leuke activiteiten om de dag nog feestelijk te maken. Zo is er bijvoorbeeld een L&H Bingo, Nederlands kampioenschap Finger Wiggle en Kneersie, Earsie, Nosie, het beste van de L&H Olympics! 

Elk feestje kent natuurlijk hapjes en drankjes en zo ook dit feest in de vorm van een glas bubbels, hard boiled eggs and Nuts zak een Barbecue als maaltijd en meer. Een uitgebreid programma staat al op de website van de club www.jitterbugstent.nl

Aanmelden

Voor deze feestdag moet men zich echter wel aanmelden en is er beperkt plaats. Iedereen is welkom, de club kent alleen bezoekers, geen leden!  Het Laurel & Hardy feestje wordt gehouden op het terrein van  AVV de Bommesee aan de Glen Millerstraat 24 te Bergen op Zoom. 



Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief