Afbeelding
Foto: Dick.Vermaas Fotografie

Een concert voor vaders én ander publiek door harmonie Kolping’s Zonen

Door: Marjanne Havelaar Algemeen

BERGEN OP ZOOM - Op zondag 19 juni geeft Harmonie Kolping’s Zonen een concert op het Gouvernementsplein in de binnenstad. Om 10.30 uur slaat dirigent Jeroen Geevers af. De muzikanten van de Sjefkes, zoals zij beter bekend zijn in Bergen op Zoom, maken er speciaal voor de vaders iets bijzonders van. 

Het is zondag vaderdag. Maar vast staat dat ook het andere publiek, jong en oud het naar hun zin zullen hebben. Er klinkt muziek die je als vanzelf laat dansen, zoals in een ballet en daarna is het tijd voor de helden van de Incredibles en de stoere muziek van Deep Purple. Om alvast in de stemming te komen voor de grote reuzenstoet in de middag sluiten zij af met het Reuzenlied. Een verwennerij voor de vaders. 

Ondernemers rondom het Gouvernementsplein helpen mee om de muzikale ambiance ook een lekker tintje te geven. Bij het Lunchcafé kun je terecht voor een ontbijtje. Je kunt hier ook een leuk picknick kleed lenen. Of trakteer papa op een kop koffie en neem zelf een ijsje bij Crusio’s IJssalon, wat kan met de speciale cadeau-kleurkaart. Na het concert op deze zondagochtend kan het publiek de stad in wandelen en bijvoorbeeld de tentoonstelling Hoge Luchten bewonderen in het Markiezenhof en op tijd een plekje vinden om de Reuzenstoet te bekijken die in de middag door de straten trekt.



Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief