Foto: Politie.nl

Meerdere aanhoudingen in Bergen op Zoom: Mishandeling en gestolen auto

BERGEN OP ZOOM - De politie hield deze week meerdere mensen in Bergen op Zoom aan. Eén persoon werd aangehouden op verdenking van mishandeling. Een andere persoon wordt verdacht van het stelen van een auto en werd ook aangehouden.


De politie hield deze week meerdere mensen in Bergen op Zoom aan. De eerste persoon die werd aangehouden is een 41-jarige man uit Bergen op Zoom. De man wordt ervan verdacht woensdagmiddag een 18-jarige man te hebben mishandeld. Ook zou hij de telefoon van de man hebben vernield.

Het slachtoffer stond te bellen toen hij werd aangesproken door de verdachte die zich direct agressief zou hebben gedragen. De verdachte zou de 18-jarige man zonder aanleiding hebben geslagen en zijn telefoon hebben vernield. 

Een oplettende getuige waarschuwde de politie waarna agenten de verdachte korte tijd later kon worden aangehouden. Hij werd aangehouden op het Bolwerk-Zuid. De verdachte is meegenomen naar het politiebureau en wordt verhoord.

Gestolen auto

De tweede persoon die deze week werd aangehouden door de politie is een 33-jarige Bulgaar. Hij reed in een auto die bij de politie als gestolen in de politiesystemen staat.

De eigenaar van de auto, een 33-jarige man uit Schiedam, meldde zich eerder deze week bij de politie. Hij gaf aan dat zijn auto was gestolen. Agenten zagen de auto met het opgegeven kenteken donderdagavond laat rijden op de A58. 

Bij een tankstation ter hoogte van Wouwse Tol konden ze de bestuurder controleren. De man kon zich niet legitimeren en moest mee naar het politiebureau. De auto waarin hij reed is in beslag genomen. Hij is gisteren gehoord.NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief