Foto: Politie

Politie houdt drie verdachten van woninginbraak aan op het Schorrenkruid

BERGEN OP ZOOM - Politieagenten hebben afgelopen nacht op het Schorrenkruid drie woninginbrekers aangehouden. Twee van de verdachten zijn inwoners van Bergen op Zoom, de andere heeft geen vaste woon- of verblijfplaats. 

Politieagenten hebben afgelopen nacht op het Schorrenkruid drie woninginbrekers aangehouden. De politie ging met meerdere eenheden naar het Schorrenkruid en trof daar in de tuin van een woning een aantal mannen aan. De mannen probeerden er, toen ze merkten dat er politie was, vandoor te gaan.

Ze kwamen echter niet ver. Mede dankzij de inzet van politiehonden Bruno en Indra konden ze worden aangehouden.
De verdachten zijn twee inwoners van Bergen op Zoom van 24 en 29 jaar oud en een 38-jarige man zonder vaste woon- of verblijfplaats.

Onderzoek


Politieagenten stelden een verder onderzoek in en troffen op de Scholekster een auto aan die vermoedelijk is gebruikt door de inbrekers. In de auto trof de politie spullen aan die zijn buitgemaakt bij een eerdere woninginbraak. 

De drie verdachten hebben de nacht in de cel doorgebracht en worden vandaag verhoord. De politie zet het onderzoek voort en onderzoekt uiteraard ook of de verdachten betrokken waren bij eerdere woninginbraken.NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief